Connexion

Vacature Ambulant Gezinsbehandelaar-duplicaat-duplicaat - Den Haag

Den Haag
HBO WO
24 - 32 uur
€ 4108 - € 5335 (FWG 60)
Youz
Beter Thuis
REA01307
Share
Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het team Beter Thuis in Den Haag een
Ambulant Gezinsbehandelaar-duplicaat-duplicaat
Ben jij een betrokken systheemtherapeut die sterk in zijn/haar schoenen staat en ervaring heeft in het werken met complexe gezinnen waarbij onder andere sprake is van GGZ problematiek?

Afdelingsinfo

Binnen het integrale ambulante team Beter Thuis in Den Haag zoeken wij een nieuwe collega. Wij zijn een dynamisch en betrokken team dat volop in ontwikkeling is. Onze doelgroep is kinderen en jongeren die onderdeel zijn van complexe gezinnen. Binnen Beter Thuis verbinden we onze deskundigheid en bundelen we de expertise vanuit de specialistische jeugd- en opvoedhulp, kinder- en jeugdpsychiatrie, volwassenpsychiatrie en de specialistische zorg voor mensen met een LVB en het sociaal-maatschappelijk domein. We kijken welke problemen gezinnen hebben en hoe we hen daarbij samen het beste kunnen helpen. We verwijzen dus niet meer door, maar zijn er als Beter Thuis voor het gezin en helpen hen samen weer regie te voeren over hun eigen leven. Hier werken we samen aan herstel van het gewone leven voor gezinnen. Het vernieuwende Integrale project Beter Thuis Den Haag en Zoetermeer is een gezamenlijk initiatief van Jeugdformaat, Ipse de Bruggen, Youz en PsyQ.

Dit ga je doen

Je komt te werken in een team met meerdere ambulante behandelaren van de verschillende organisaties, gedragsdeskundige, systeemtherapeut, GZ psycholoog en K&J psychiater. Jouw kantoorlocatie wordt de Carel Reinierszkade in Den Haag. Maar voornamelijk zal je bij de gezinnen thuis aan het werk zijn. Dit betekent dat je veel op pad bent en dat je vrijheid hebt in het indelen van je werkdag. Verder bestaan je werkzaamheden onder andere uit:
• Je gaat outreachend werken en samen met andere hulpverleners gezinnen op maat begeleiden. Je coördineert de zorg en ondersteuning van ‘jouw’ gezinnen
• Je begeleidt intensief gezinnen met problemen op verschillende levensdomeinen (school, vrijetijd, relaties,
• Je maakt samen met het gezin en de collega’s van Beter Thuis een integrale gezinsanalyse en formuleert samen met het gezin en eventueel het netwerk de doelen waaraan gewerkt zal worden
• Vanuit jouw GGZ expertise neem je deel en draag je bij aan het multidisciplinair overleg
• Je versterkt de eigen krachten van het gezin en onderzoekt hoe het netwerk hier aan kan bijdragen
• Je werkt vaak samen met de aanmelder vanuit de gemeente of de gecertificeerde instelling (WSG/JBW)
• Na deze tijdelijke intensieve begeleiding draag je de hulpverlening over aan een reguliere hulpverlener door middel van een warme overdracht

Dit ben jij

Als ambulant behandelaar bied je gezinnen die zijn vastgelopen weer perspectief. Je kunt aansluiten bij ouders en kinderen/jongeren die veel hebben meegemaakt, je bent flexibel, creatief en kan out-of-the-box denken. Je beschikt over ervaring in het werken binnen complexe gezinnen waarin systeem en individuele problematiek bestaat. Daarnaast vragen we:
• Een relevant HBO diploma (SPH / SW)
• Bij voorkeur een succesvol afgeronde opleiding voor Intensieve Ambulante gezinsbehandeling (IAG) of
• Meer dan 3 jaar ervaring in de GGZ als ambulant behandelaar van gezinnen Praktische Pedagogische Gezinsbehandeling (PPG)
• Vind je het een uitdaging om mee te bouwen aan integrale zorg voor gezinnen en houd je van pionieren en ontwikkelen
• Heb jij ervaring of ben je geschoold in systeemgericht werken
• Een SKJ inschrijving in het beroepsregister voor jeugd- en gezinsprofessionals

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden gevarieerd en zinvol werk in een dynamische werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Het betreft de functie Behandelaar 2 voor 24-32 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3101,- en maximaal € 4218,- (FWG 55), bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur. Wij geloven in de ontwikkeling van onze collega’s om daarmee de kwaliteit van de zorg continue te kunnen verbeteren. Om dit te realiseren hebben wij een eigen Parnassia Groep Academie die allerlei opleidingen, cursussen en trainingen aanbiedt. Ons zorgaanbod is breed en dit lichten we dan ook graag toe in een persoonlijk gesprek. Uiteraard zijn wij ook erg benieuwd naar jouw visie en ideeën en welke bijdrage jij aan de ontwikkelingen wilt gaan leveren.

Bedrijfsinfo

Youz is een instelling voor kinder-, jeugd- en (jong)volwassenenpsychiatrie met locaties in (bijna) heel Nederland. Wij bieden diagnostiek en behandeling van o.a. ADHD, autisme, infant mental health, transitiepsychiatrie en alle andere psychiatrische problematiek. Via Leo Kannerhuis, ons behandel- en kenniscentrum voor autisme, kan iedereen terecht waar eerdere specialistische behandeling niet heeft geholpen.

Youz is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Marion van der Velden, recruiter, via 06-24304224
Vacature Ambulant Gezinsbehandelaar-duplicaat-duplicaat - Den Haag