Connexion

Vacature Basispsycholoog-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat - Zaandam

Zaandam
WO
24 - 36 uur
€ 4785 - € 6264 (FWG 65)
Youz
Transvisie Zorg
REA01492
Share
Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor de Genderpoli in Zaandam een
Basispsycholoog-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat
Ben jij een GZ-psycholoog die affiniteit heeft met genderidentiteitsvragen en sta je stevig in je schoenen? Dan komen we graag met je in contact.

Afdelingsinfo

Al sinds begin 2016 kent Youz in Zaandam een team dat zich helemaal heeft gespecialiseerd in transgenderzorg. Het team bestaat uit mensen van verschillende leeftijden, opleidingen en werkervaring. Het mooie van deze doelgroep is misschien wel dat je met gezinnen in aanraking komt op het moment dat een kind of jongere een eerste stap heeft gezet om iets kwetsbaars en moeilijks kenbaar te maken. Er is enerzijds opluchting en anderzijds roept dit natuurlijk een heleboel vragen en onzekerheden bij alle betrokkenen op. Veel van deze kinderen hebben psychische klachten of problemen met school ontwikkeld waarvan de oorzaak niet helder was. Werkend met deze doelgroep ben je een gids in het uitzoeken van de noodzaak en mogelijkheden voor een geslachtstransitie maar ook vaak bezig met puzzelen of en hoe psychische klachten of andere diagnoses samenhangen met genderdysforie. Sinds begin 2021 hebben wij, door een nauwe samenwerking met het Zaans Medisch Centrum, de mogelijkheid onze cliënten, op grond van een psychische indicatiestelling, voor te dragen voor somatische behandeling.

Dit ga je doen

Als Basispsycholoog help je ozne cliënten hun gezonde kanten (terug) te vinden en te versterken. Onze cliënten zijn ons daar, vrijwel zonder uitzondering, dankbaar voor. Wij leggen in ons aanbod nadruk op groepsbehandeling en -begeleiding, contact met scholen en gezins- of ouderbegeleiding.

Dit ben jij

Je komt te werken in een team waar kwaliteit van zorg en zorg voor elkaar belangrijk is.
• Je hebt een afgeronde opleiding WO Psychologie
• Je bent in het bezit van de basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD)
• Je kan zelfstandig werken en hebt enige jaren relevante werkervaring
• Kennis en ervaring met schematherapie, cognitieve gedragstherapie en/of EMDR is een pre
• Je hebt een SKJ inschrijving in het beroepsregister voor jeugd- en gezinsprofessionals
• Affiniteit met de doelgroep

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden je een boeiende werkplek, waar multidisciplinair hulp wordt geboden, je samenwerkt met ervaringsdeskundige collega’s en vrijwilligers en waar je samen met collega’s een ontwikkel- en pioniersfunctie hebt Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Het betreft de functie Behandelaar 3 voor 24-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3538- en maximaal € 4717,- (FWG 60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Bedrijfsinfo

Youz is een instelling voor kinder-, jeugd- en (jong)volwassenenpsychiatrie met locaties in (bijna) heel Nederland. Wij bieden diagnostiek en behandeling van o.a. ADHD, autisme, infant mental health, transitiepsychiatrie en alle andere psychiatrische problematiek. Via Leo Kannerhuis, ons behandel- en kenniscentrum voor autisme, kan iedereen terecht waar eerdere specialistische behandeling niet heeft geholpen.

Youz is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Marion van der Velden, recruiter, via 06-24304224
Vacature Basispsycholoog-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat - Zaandam