Connexion

Vacature GZ-Psycholoog - Den Haag

Den Haag
WO
24 - 36 uur
€ 4785 - € 6264 (FWG 65)
Youz i-psy jeugd
i-psy jeugd
REV00823
Share
Youz i-psy jeugd, interculturele specialistische jeugd GGZ zorg, zoekt voor de vestiging in Den Haag een
GZ-Psycholoog
Heb jij affiniteit met behandeling van interculturele cliënten met complexe problematiek? Kom werken als GZ-Psygoloog in een hecht team met verschillende culturele achtergronden en volop ruimte voor eigen inbreng.

Afdelingsinfo

Je komt te werken in een multidisciplinair team met collega’s, dat zich actief bezighoudt met de ontwikkelingen binnen de interculturele geestelijke gezondheidszorg. Je werkt nauw samen met o.a. de psychiater, systeemtherapeut en basispsychologen. Er wordt gewerkt met een zorgvisie, waarbij een belangrijk onderdeel is dat er geprobeerd wordt zo dicht mogelijk aan te sluiten bij de hulpvraag van cliënten, om zo de best passende behandeling in te zetten. Onze locatie in Den Haag is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op steenworp afstand is een winkelcentrum waar je terecht kunt voor een boodschap of een lekkere lunch.

Dit ga je doen

Als GZ-Psycholoog verricht je psychodiagnostisch onderzoek en psychologische behandelingen bij cliënten en/of hun cliëntsysteem met psychische en/of gedragsproblematiek, met als doel het verminderen, stabiliseren en/of voorkomen van (toename van) de psychische- en/of gedragsproblematiek Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:
• Werkbegeleiding aan stagiaires en basispsychologen
• Evalueren van de behandelingen waarvoor je de eindverantwoordelijkheid hebt
• Een bijdrage leveren om collega’s en het team inhoudelijk te voeden (deelname aan MDO’s, supervisie, intervisie, referaatbijeenkomsten)
• Samenwerking met ketenpartners en huisartsen om goede zorg en zorg op maat te kunnen aanbieden

Dit ben jij

Je vindt het fijn om in een groeiend team te werken dat hecht, betrokken en in ontwikkeling is. Wij hebben aandacht voor elkaar. De goede sfeer in onze organisatie is één van de redenen dat collega's lang bij ons blijven werken. Jij bent een BIG geregistreerde GZ-psycholoog die:
• Creativiteit weet in te zetten om de optimale behandeling vorm te geven
• Ervaring en kennis (bij voorkeur) heeft in trauma gerelateerde problematiek, schematherapie en psychodiagnostiek
• Empathisch is ingesteld en mensen weet te motiveren en te stimuleren
• Samenwerking actief opzoekt en een brede rol wil pakken in het team
• Affiniteit heeft met andere culturen en geloofsovertuigingen
• Bij voorkeur meerdere talen beheerst.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Het betreft een functie voor 24 -36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4138,- en maximaal € 5553,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur

Bedrijfsinfo

Youz is een instelling voor kinder-, jeugd- en (jong)volwassenenpsychiatrie met locaties in (bijna) heel Nederland. Wij bieden diagnostiek en behandeling van o.a. ADHD, autisme, infant mental health, transitiepsychiatrie en alle andere psychiatrische problematiek Youz i-psy jeugd is onderdeel van Youz en is specialist in interculturele psychiatrie. Youz i-psy jeugd biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren met een migratieachtergrond. Hierbij houden wij rekening met culturele achtergrond, taal en geloofsovertuiging van onze cliënten.

Youz is onderdeel van Parnassia Groep een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en eenieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Marion van der Velden, recruiter, via 06-24304224
Vacature GZ-Psycholoog - Den Haag