Inloggen

 

Snel zoeken

GZ Psycholoog vacatures

Als GZ-psycholoog bij Youz of Leo Kannerhuis kom je te werken in het gezelschap van meer dan 100 collega’s en collega’s in opleiding. Een gezelschap van professionals die zich dagelijks inzetten voor kinderen, jongeren en gezinnen volwassenen en ouderen met psychische problematiek. Binnen Youz en Leo Kannerhuis hebben we verschillende vacatures voor GZ-Psycholoog. Als GZ-Psycholoog kun je bij ons werken met verschillende doelgroepen: kinderen, jongeren en jongvolwassenenen. Daarnaast bieden we via Youz i-psy Jeugd  interculturele psychiatrie aan. Werk je graag ambulant, in een kliniek of online? Alles is mogelijk!

 

Werken als GZ-Psycholoog bij Youz

Als GZ-Psycholoog ben je niet alleen in staat om in complexe situaties de juiste diagnose te stellen, maar ook om snel in te schatten wanneer welke vorm van zorg noodzakelijk is. Binnen Youz en Leo kannerhuis zijn er een ruime opleidingsmogelijkheden voor GZ-psychologen, via onze eigen Parnassia Groep Academie proberen we elke dag topzorg aan onze patiënten te bieden. Ook werken we aan verkrijgen van ons zesde Top GGz keurmerk. Zit je op dit moment nog in de opleiding tot GZ-psycholoog ook dan komen we graag met je in contact. Als een van de GGZ jeugd instelingen met de meeste GZ-Psycholoog opleidingsplekken kunnen we je goed begeleiden in je toekomstige carriere als GZ-Psycholoog. 

Er zijn tal van mogelijkheden om als GZ psycholoog aan de slag te gaan. zowel partime als fultime ambulant, poliklinisch of klinisch maar ook met verschillende doelgroepen. Weet je nog niet zo goed wat je zou willen dan kan je uiteraard  ook vrijblijvend in contact komen met een van onze recruiters. Werken als GZ-Psycholoog bij Youz betekent altijd:

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van minimaal € 4138,- en maximaal € 5553,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur
 • Incompany-trainingen, bijvoorbeeld tot supervisor, schematherapie, CGT, DGT etc. 
 • Afhankelijk van beschikbaarheid de mogelijkheid om deel te nemen aan de KP opleiding of Psychotherapeuten opelding.  
 • Werktijden in overleg en variabel
 • Goede parkeergelegenheid
 •  De ruimte om aan te sluiten bij de wensen en mogelijkheden van onze patiënten en daarmee de behandeling vorm te geven.
 • Mogelijkheden tot deelname aan wetenschappelijk onderzoek.
 • Toegang tot onze goed gesorteerde bibliotheek
 • Deelname aan een specialismegroep waarin jij jouw kennis inzet om kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren en lijnen uitzet voor scholing, onderzoek en innovatie.
 • Goede ondersteuning vanuit het management en directie.

Onze mensen

Marloes Alblas

 1. GZ-Psycholoog

Marloes Alblas werkt bij Youz als GZ-psycholoog. Doordat ze reageerde op een ...

Lees meer

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent