Inloggen

 

Snel zoeken

Werken bij Youz

Youz is een instelling voor kinder-, jeugd- en (jong)volwassenenpsychiatrie met locaties verspreid in het hele land. Wij bieden diagnostiek en behandeling van onder andere ADHD, autisme, infant mental health, transitiepsychiatrie en alle andere psychiatrische problematiek. 

Werken bij Youz

Bij Youz zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s die gepassioneerd zijn om samen met onze doelgroep: kinderen, jongeren en hun gezin te werken aan herstel. Het werk bij Youz is heel divers. Vaak is een cliënt niet alleen het kind, de jongere of de jongvolwassene die klachten of ernstigere problemen heeft, maar help je ook het gezin. Het doel is om iedereen weer een gewoon leven te laten ervaren.

Wij willen met zoveel mogelijk blijvend effect bijdragen aan de verbetering van de (dagelijkse) kwaliteit van leven van (jonge) kinderen en jeugdigen met psychische/psychiatrische problemen en hun primaire verzorgers. De cliënt tot wie wij ons richten is het (jonge) kind, de jeugdige én zijn/haar verzorgers. Dit betekent dat wij – in onze rol van behandelaar, ondersteunende collega, manager, directeur, bestuurder – bij alle keuzes die wij maken, altijd hun behoeftes en wensen voor ogen hebben. 

Zo kijken wij ook naar onze nieuwe medewerkers. Wij willen oog hebben voor jouw behoeftes en wensen! Vanuit Youz willen wij jou een warm welkom geven bij je nieuwe werkplek. Dit doen wij onder andere door te werken met een introductieprogramma en  ondersteunen we je door je vanaf de eerste werkdag te verbinden aan een collega die als een buddy je met raad en daad zal bijstaan. 

Met meer dan 50 locaties in het hele land is er altijd wel een locatie van Youz bij jou in de buurt om aan de slag te gaan! Hebben wij jouw interesse al gewekt om bij Youz te komen werken? Kijk hieronder voor alle actuele vacatures bij Youz en solliciteer direct met 1 klik en je hoort binnen 5 werkdag van ons! 

Alle vacatures bij Youz
 

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent