Inloggen

 

Snel zoeken

Orthopedagoog vacatures

Ben je net afgestudeerd of heb je al jaren ervaring ? Als orthopedagoog bij Youz en Leo Kannerhuis voer je intakegesprekken, verricht je psychodiagnostiek en begeleid en behandel je kinderen, jongeren en het gezin om meer inzicht te verkrijgen in hun psychologische situatie en ze te helpen met het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden. Als orthopedagoog ben je medebehandelaar. Dit betekent dat je meestal onder supervisie van een regiebehandelaar (GZ-Psycholoog of Klinisch Psycholoog) werkt. Werk je graag in een kliniek, op poli of ambulant? Er is van alles mogelijk!

Werken als orthopedagoog bij Youz

Als orthopedagoog bij Youz en Leo Kannerhuis hebben we volop mogelijkheden om je carriere te starten of om je verder te ontwikkelen. Als de grootste aanbieder van GZ-opleidingsplaatsen voor kind & jeugd zijn Youz en Leo Kannerhuis de ideale plek om je als orthopedagoog of gedragswetenschapper verder te ontwikkelen en door te groeien naar een functie van GZ-Psycholoog of Psychotherapeut. Maar dat zijn natuurlijk niet de enige opleidingen die we faciliteren daarnaast volgen veel van onze orthopedagogen de opleiding CGT, DGT, EMDR of schematherapie dit zijn zo maar wat voorbeelden van de mogelijkheden. Dus ben je een beginnend of zeer ervaren orthopedagoog kijk hieronder dan verder we hebben vollop mogelijkheden. Werken als orthopedagoog bij Youz betekent altijd:

 • Een jaarcontract
 • Een salaris van minimaal € 4138,- en maximaal € 5553,- (FWG 60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur
 • Incompany-trainingen, bijvoorbeeld schematherapie, CGT, DGT, Schematherapie etc. 
 • Afhankelijk van beschikbaarheid de mogelijkheid om deel te nemen aan de GZ opleiding of Psychotherapeuten opelding.  
 • Werktijden in overleg en variabel
 • De ruimte om aan te sluiten bij de wensen en mogelijkheden van onze patiënten en daarmee de behandeling vorm te geven.
 • Mogelijkheden tot deelname aan wetenschappelijk onderzoek.
 • Toegang tot onze goed gesorteerde bibliotheek
 • Goede ondersteuning vanuit het management en directie.

Onze mensen

Lara Tanger

 1. Orthopedagoog

Lara Tanger is psycholoog bij YouzOnline. Zij geeft online behandelingen aan ...

Lees meer

Suus Claasen

 1. Orthopedagoog

Suus Claasen is orthopedagoog bij YouzOnline. Het is haar allereerste baan ...

Lees meer

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent