Inloggen

 

Snel zoeken

Werken bij Leo Kannerhuis

Leo Kannerhuis is het behandel- en kenniscentrum voor autisme met locaties in de omgeving van Arnhem en Nijmegen en in Amsterdam. We zijn er voor kinderen, jongeren en volwassenen met complex autisme én (soms) andere psychiatrische of gedragsproblemen. 

Werken bij Leo Kannerhuis

Wij zijn onderdeel van Youz en hebben een TOP-GGz keurmerk. We hebben de ambitie om de behandelingen voortdurend te verbeteren. Daarom investeren we veel in de opleidingen van onzen medewerkers en in wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek. 

Nieuwe inzichten over autisme worden gedeeld met andere professionals. Daarnaast ontwikkelen we digitale hulpmiddelen. Dat gebeurt samen met patiënten, behandelaren, wetenschappers en partners.

Werken bij Leo Kannerhuis doet er toe. Elke dag zetten we ons met bevlogen, deskundige en enthousiaste collega’s in voor een kwetsbare groep in de samenleving. We helpen vastgelopen mensen met autisme én andere psychiatrische problemen weer op weg. Soms is dat echt topsport. Om deze uitdagingen het hoofd te kunnen bieden, dien je wel stevig in je schoenen te staan en op tijd je grenzen aan te geven. Daarbij ondersteunen we je door je vanaf de eerste werkdag te verbinden aan een collega die als een buddy je met raad en daad zal bijstaan. 

Word jij onze nieuwe collega? Ben jij een stevige persoonlijkheid én teamplayer, die snel schakelt en energiek is? Ben je deskundig, flexibel en enthousiast om je in te zetten voor onze bijzondere doelgroep? We komen graag met je in contact. Kijk hieronder voor alle vacatures bij Leo Kannerhuis en solliciteer direct met 1 klik en je hoort binnen 5 werkdag van ons! 

Alle vacatures bij Leo Kannerhuis
 

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent