Inloggen

Snel zoeken

Over ons

Op zoek naar een vacature binnen de kind- en jeugdpsychiatrie? Youz streeft naar een integer en inspirerend werkgeverschap. Met veel aandacht voor deskundigheidsbevordering. Daarom biedt Youz goede opleidingsmogelijkheden, een grote flexibiliteit in werktijden en interne doorgroeimogelijkheden.

Youz

Youz is een instelling voor kinder-, jeugd- en (jong)volwassenenpsychiatrie met locatie verspreid over het gehele land. Wij bieden diagnostiek en behandeling van o.a. ADHD, autisme, infant mental health, transitiepsychiatrie en alle andere psychiatrische problematiek. Via Leo Kannerhuis, ons behandel- en kenniscentrum voor autisme helpen vastgelopen mensen met autisme én andere psychiatrische problemen weer op weg. Bij Youz i-psy jeugd bieden wij specialistische geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, jongeren en ouders met een migratieachtergrond. Youz is onderdeel van Parnassia Groep een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. Er wordt geen onderscheid gemaakt op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. 

Wij geloven in de ontwikkeling van onze collega’s om daarmee de kwaliteit van de zorg continue te kunnen verbeteren. Om dit te realiseren hebben wij een eigen Parnassia Groep Academie die allerlei (geaccrediteerde) opleidingen, cursussen en trainingen aanbiedt. 

Met meer dan 50 locaties in het hele land is er altijd wel een locatie van Youz bij jou in de buurt om aan de slag te gaan! Hier op Indeed vind je de actuele vacatures. Hebben wij jouw interesse al gewekt om bij Youz te komen werken? Kijk hieronder voor alle vacatures bij Youz en solliciteer direct met 1 klik en je hoort binnen 5 werkdag van ons! 

Alle vacatures
 

Onze mensen

Lara Tanger

  1. Orthopedagoog

Lara Tanger is psycholoog bij YouzOnline. Zij geeft online behandelingen aan ...

Lees meer

Sietske Heun

  1. Systeemtherapeut

Sietske Heun werkt bij Youz in Den Haag als systeemtherapeut. Eerder was ze ...

Lees meer

Suus Claasen

  1. Orthopedagoog

Suus Claasen is orthopedagoog bij YouzOnline. Het is haar allereerste baan ...

Lees meer

Marloes Alblas

  1. GZ-Psycholoog

Marloes Alblas werkt bij Youz als GZ-psycholoog. Doordat ze reageerde op een ...

Lees meer

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent