Inloggen

 

Snel zoeken

Vacatures Rotterdam

Hieronder vind je een overzicht van al onze Rotterdam vacatures.
16July

Orthopedagoog IMH

Ben je een enthousiast en ondernemend orthopedagoog IMH en heb je passie voor het therapeutisch werken met kinderen (0-6 jaar). Dan komen wij graag in contact met jou!
16July

Ambulant gezinsbehandelaar (IAG)

Houd jij van snel schakelen, ben je stressbestendig en een echte teamspeler? Wil je graag outreachend werken? Dan is een functie als intensief ambulant gezinsbehandelaar (IAG) bij de spoedpoli echt...
16July

Secretaresse / Administratief medewerker

Ben jij een administratieve duizendpoot en wil je komen werken op het secretariaat, welke ondersteuning biedt aan alle collega’s en cliënten van het FACT team Noord in Rotterdam?
16July

Intensief ambulant gezinsbehandelaar (IAG)

Weet jij als geen ander hoe gezinnen te behandelen die zijn vastgelopen? Wil je graag outreachend werken? Dan is een functie als intensief ambulant gezinsbehandelaar (IAG), iets voor jou!
16July

Maatschappelijk werker

Ben jij een Maatschappelijk werker die op zoek is naar een uitdagende baan waar geen enkele dag hetzelfde is? Ben jij benieuwd naar jongeren in de leeftijd van 7 tot 23 jaar en hun omgeving?
15July

Orthopedagoog

Heb je als basispsycholoog / orthopedagoog affiniteit heeft met kinder- en jeugdpsychiatrie met eetproblematiek? En wil je je hier (verder) in specialiseren? Dan is een functie bij het YET echt...
14July

GZ-Psycholoog / Orthopedagoog Generalist

Ben jij de enthousiaste GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist die mee wil bouwen aan kwalitatieve SGGZ-zorg in Rotterdam voor kinderen en jongeren tot 23 jaar?
14July

Basispsycholoog / Orthopedagoog

Ben jij de enthousiaste Basispsycholoog / Orthopedagoog die mee wil bouwen aan kwalitatieve SGGZ-zorg in Rotterdam voor kinderen en jongeren (6-23 jaar)?
14July

Ervaringsdeskundige

Ben jij die gedreven ervaringsdeskundige die altijd op zoek is naar het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor de cliënt, en die bereid is actief mee te denken en te anticiperen de...
14July

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

Weet jij als geen ander hoe gezinnen te behandelen die zijn vastgelopen? Wil je graag outreachend werken? Dan is een functie als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) binnen het dynamische...

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent