Inloggen

 

Snel zoeken

240 Zoekresultaten

16June

Verpleegkundig specialist

Ons motto is, Herstellen doe je thuis. Deel jij deze visie en kunnen wij tijdens een crisis op jou rekenen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
16June

Systeemtherapeut

Ben jij flexibel, stressbestendig, innovatief en gedreven? Ben jij als systeemtherapeut de spil in het traject? Kom werken bij het leukste team van Youz!
16June

Verpleegkundig Specialist

Ben jij flexibel, stressbestendig, innovatief en gedreven? Ben jij als Verpleegkundig Specialist de spil in het traject? Kom werken bij het leukste team van Youz!
16June

GZ-Psycholoog

Ben jij flexibel, stressbestendig, innovatief en gedreven? Ben jij als GZ-Psycholoog de spil in het traject? Kom werken bij het leukste team van Youz!
16June

Basispsycholoog / Orthopedagoog

Houd je van pionieren en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan biedt onze nieuwe poli uitdagende kansen als Basispsycholoog/ Orthopedagoog.
16June

Ervaringsdeskundige

Ben jij die gedreven ervaringsdeskundige die altijd op zoek is naar het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor de cliënt, en die bereid is actief mee te denken en te anticiperen de...
16June

Verpleegkundig Specialist

Wil jij als verpleegkundig specialist werken met jongeren met autisme? Werk jij graag zelfstandig, maar toch ook samen binnen een multidisciplinair team? Het behandelcentrum jongeren zoekt een...
16June

Verpleegkundige (HBO)

Ben jij op zoek naar die uitdagende baan waar geen enkele dag hetzelfde is? En ben je een betrokken, bevlogen teamplayer die niet snel opgeeft? En heb je ervaring in de jeugdhulpverlening? Dan is...
16June

Psychiater Kind & Jeugd

Ben jij een doortastende, creatieve psychiater met ervaring in de specialistische GGZ en ben jij een teamspeler die zich met enthousiasme vastbijt in complexere problematiek?
16June

Psychotherapeut

Ben jij een Psychotherapeut die affiniteit heeft met genderidentiteitsvragen en sta je stevig in je schoenen? Dan komen we graag met je in contact.

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent