Inloggen

 

Snel zoeken

240 Zoekresultaten

17June

Sociotherapeut (Behandelaar 1)

Wil jij als sociotherapeut (behandelaar) groepsbehandelingen en ontwikkelgerichte trainingen uitvoeren binnen een multidisciplinair team én heb jij affiniteit met kinderen met complexe...
17June

GZ-Psycholoog / Orthopedagoog Generalist

Ben jij de enthousiaste GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist die mee wil bouwen aan kwalitatieve SGGZ-zorg in Rotterdam voor kinderen en jongeren tot 23 jaar?
17June

Maatschappelijk werker/ Psychiatrisch Gezinsbegeleider Autisme

Ben jij iemand die affiniteit heeft met autisme in combinatie met comorbiditeit? En heb jij oog voor het gezin. En wil je werken voor het toonaangevende behandel en kenniscentrum Autisme van...
17June

Teamleider (Sociotherapeut)

Kom werken als Teamleider (sociotherapeut) in onze jongerenkliniek, wij bieden je doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden.
17June

Basispsycholoog / Orthopedagoog

Ben jij de enthousiaste Basispsycholoog / Orthopedagoog die mee wil bouwen aan kwalitatieve SGGZ-zorg in Rotterdam voor kinderen en jongeren (6-23 jaar)?
17June

Ambulant gezinsbehandelaar (IPG) [FWG55]

Wil jij als gezinsbehandelaar een belangrijke bijdrage leveren aan de zorg die Youz biedt aan kinderen en jongeren met complexe psychiatrische problematiek? Dan komen we graag met jou in contact.
17June

Sociotherapeut

Ben jij die sociotherapeut en sta je stevig in je schoenen heb je affiniteit met onze doelgroep? Kom werken als sociotherapeut bij de Fjord dagbehandeling. 
17June

Behandelaar 1

Wil jij graag behandelen zowel op locatie, als in thuissituaties en heb jij affiniteit met kinderen met autisme problematiek? Lees dan verder!
17June

GZ-Psycholoog

Ben jij een GZ-psycholoog die affiniteit heeft met genderidentiteitsvragen en sta je stevig in je schoenen? Dan komen we graag met je in contact.
17June

Systeem therapeutisch werker

Ben jij een Systeem therapeutisch werker die graag het initiatief neemt? Ben jij benieuwd naar jongeren in de leeftijd van 12 tot 24 jaar en hun omgeving? Wil je samen met deze jongeren en hun...

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent